Snapster

By: ayda abu bakar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 6-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Nghtsht. Pt I

lion dance
lion dance too
aksi pervert 2 ekor singe, hakhak
View all 12 photos...
These were the pics from IIUM Merdeka Celebration, 2006.
hahahhaha.. i know its been more than a year and kinda obsolete.
tp ayda x kesah. ayman lagi laa x kesah~ hahhahaa.

Tp ape yg aku still igt, mlm tu ade few events cam
tarian singe (yg nih x menawan keluarga bahagia~);
tarian zapin, singing performances, bunga api and bla bla bla.

Mase nih blum pandai tangkap gambo bunge api,
so xdelaa pics bebunge api tersebut. (snaqnye xde yg lawo, hakhakhak )
nk shoot berkaedahkan trial n error pn xdapek,
sbb bunge api nye kjap sgt. uhuhuhu~






Wednesday, 14-Nov-2007 16:36 Email | Share | | Bookmark
k.e.n.f.y.o.o.z

Aku sendiri pun x paham knape aku x update fotopages nih.
Bendanye bukan x snap pics pun.
Maka, dgn attitude baru, *ayat poyo *
aku berazam nk mengupdate http://aydanor.fotopages.com sekerap
mengupdate http://www.friendster.com/kekda ...
hakhakhak~

Hurmm..nk kena selongkar balik cd2 gambo nih..
PIHHH!!!! Bagi balek kekda punye cd album cepat~


Saturday, 24-Feb-2007 09:23 Email | Share | | Bookmark
ferris wheel

 


Friday, 22-Sep-2006 09:44 Email | Share | | Bookmark
Drift In Style! @Convest'06

 
 
 
View all 28 photos...
Few pics from the event.
Cuma smpt follow final round for the drift.
Tu pun curik tulang jap.
Hehehheehe~
I think these are what I want, tho the composition is not so good.
but the motion effect is there.
Better still than the previous drift pics.


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
IIUM Dream Auto Fiesta '06

Hari Pesta 'Auto Idaman' bermula...
Sume org teruja t'masuklah siti nor bahiyah...
...nak jalan² tgk avanza..
View all 70 photos...
Hehe. This is my 1st entry. I'm bad at blogging. Will do a photoblog instead.


IIUM Dream Auto Fiesta '06 telah diadakan baru² ni pada 8 Januari 2006, bersempena ngan Engitex '06.
Apa yg menarik ngan autoshow kali nih ialah buat julung² kalinye, drift competition diadakan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia malah yg pertama seumpamanya di IPT². Sesape yang balik kampung hari ahad lepas mmg rugi laa.. tahun depan lum tentu ada lagi. Ahaks.

Ada banyak aktiviti² menarik yang telah disediakan oleh committee penganjur, contohnye

AUTOSHOW
-pameran kereta dari kelab² yg dijemput. yang bertanding 2-3 kerat je, supporters punyelaa ramai.. seb baik wat kat convest hill. Antara kategori yg dipertandingkan:-
open standard>> open extreme>>K-cars>>Proton cars

SCOOT competition
- aku tak sempat tgk scooters nih, so sorrylaa takde gambo2 scoot. neway, kategori untuk scoot com ialah:-
air-brush>>spray-can>>sticker

DRIFT challenge
-yang nih paling best, walaupun b4 nih aku hanya tau pasal drift thru Initial D
title untuk direbut:-
best smoker>>best flair>>best drifter>>best attempt
neway, sesape leh tlg explain x pasal best flair nih.. tak berapa pahamla.

Actually, ada sket terkilan sbb tak sempat tgk opening.
kalo x mesti ada byk lg gambar yg lebih menarik.
Main exporace punye pasal laa ni.. seb baik menang



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net